091227 - Julen

Det har varit en underbar jul med härligt god mat, mycket prat, fina klappar och trevliga människor. Julafton började med jobb 7-14 sen spenderades resten av dagen/kvällen hemma hos mamma. Juldagen började oxå med jobb 7-14 sen hem till k-o mat och julklappar sen vidare till lina och roland för förfest och utgång på stadskällaren.
På annandagen var jag mycket trött. Sov till och från till kl halv 3, då va det bara att hoppa in i duschen och bege oss mot e-tuna och johans moster med familj. Alltid lika härligt att komma dit:) Varmt och hemtrevligt:) Där fick vi mat, lekte paketlekar och spelade tv spel. Igår så tog jag det lugnt innan det var dax för jobb. Johan och dom andra hade lekdag med pulka åkning bakom fyrhjulingen, slädåkning med traktorn, m.m.  

Absolut dom bästa klapparna i år: Resa till Italien från älsklingen och en ny mobil från mamma och pappa:)


Johan är det bästa jag vet! Han förgyller mitt liv! *pussar i mängder* <3

091223 - i väntans tider

ja imorgon är det julafton. shit.Ska iväg och träffa marielle och inhandla dom sista julklapparna. Vet inte om jag har särskillt stor lust att göra något alls idag förutom att ligga hemma i sängen, är så otroligt trött, meeen det är bara att gå upp!

Pappas operation gick bra. njuren har fungerat sådär.. så han fick dialys igår för att "tömma" honom på lite vätska. dom verkar förresten inte ha lika bra standard i uppsala som vi har här och i vås. Han har ingen telefon och ingen tv och han ska vara där i 2 veckor?! Min pappa är ju beroede av tv och texttv. Men han verkar hålla humöret uppe, iaf för oss barn;) Kommer att sakna honom på julafton. Blir inte samma sak utan pappa eller hans köttbullar..

Nehe.. hur va det nu! kliva upp *snark*

IKväll är det bad i tunnan som gäller!:D Mysigt!

091218 - Pappa lilla

Fick ett efterlängtat samtal imorse. Pappa är i uppsala och ska få en ny njure. SOM vi har väntat! Det kommer inte en sekund försent. Lyckan överbeskedet är blandat med rädsla över operationen. Jag hoppas att allt går som det ska. Uppdaterar senare!

Livet är så orättvist

Hela världen blev upp och ner vänd idag.. den fina snön blev svart och tankarna många. Mitt hjärta värker och tårarna vill inte sluta rinna. Jag känner sorg, ilska och hopplöshet. Inget av detta har med mitt liv att göra, men det får mig att tänka. Det är väl detta alla kvinnor fasar för. Jo jag tror de.

Livet är så orättvist! 

Mina tankar finns hos er! <3

RSS 2.0