Jag och mitt metspö

En skön kväll vid vattnet.

Jag har kommit på att jag inte har något intresse, ingen hobby. Förut så var ju hästar mitt stora intresse men dåligt med tid och pengar så har jag lagt det åt sidan ett tag. Huset blev ju ett STORT intresse under 1,5 år men jag känner att jag måste hitta något jag gillar och nu tror jag minsann att jag funnit ett sommarintresse iaf. Fiske. Vi var ut en sväng igår och det var helt underbart. Jag stannade 1,5 timme själv, bara jag, vattnet, KNOTTEN och fiskarna. Jätte skönt! 



Alldeles tyst, man fick plats att tänka och hinna uppskatta det man har hemma..

Man behöver en pause ibland och då är ju fiske en kanon hobby:) Fick 3 fiskar medans dom som stod 30 m bort inte fick nån hihi;) Jag fiskar inte för att dra upp nån baddare ja.. fy så läskigt det skulle vara. Jag nöjer mig med dom små som man kan ha i en hink och släppa i igen när man har fiskat klart. Hobbyfiskare:)

du är det finaste jag vet♥

Min lilla dotter Tilda "fyller" 3 månader idag
Tänk att det redan gått 3 månader sen mitt liv förändrades föralltid.
Jag blev mamma, till den sötaste guldklimpen på denna jord!
Jag älskar henne mer och mer för varje dag som går.
Varje dag ser man hennes framsteg och kännslan att få hjälpa henne och träna henne inför allt som komma skall är helt otroligt! varje litet steg får jag vara med:)

Jag och Johan satt och pratade igår, om att vi alla har varit såhär små. Alla har setat i mamma eller pappas knä och jollrat, mysit, lärt sig pratat, ja allt. Alla har vi varit såhär små, känns overkligt. Det är så underbart härligt att få vara mamma. Jag hoppas verkligen att alla får uppleva detta på ett eller annat vis. Det är så fantastiskt!


                                                   ♥

♥!

Ihelgen var vi iväg på bug run, en träff för vw freak:D Jag, johan, heidi och david åkte dit i fredags. Tilda fick spendera helgen hos mormor och morfar. Det hade gått väldigt bra för att jag fick knappt ta med henne hem;)

Det var himla kul att få komma iväg och se något annat än det här huset;P Det var även skönt att kunna umgås med johan och bara vara han och jag. Älskar det vi har ♥ det är så underbart enkelt:D

Igår fick jag ett otrevligt samtal från johans jobbarkompis. Det visade sig att johan hade råkat skära sig på en plåt så han satt på akuten i v-ås och väntade på att bli sydd. 6 stygn och han hade missat senan med typ 2mm. Tur i oturen. Så han är omplåstrad och sydd. Min lilla gubbe men inte hindrar det honom från att åka och jobba idag. Hoppas att han inte anstränger sig..

Idag var vi iväg till bvc för kontroll och vaccin. Skruttan är nu 58,5 cm lång och 5070g tung:)♥ Att få vaccin var inte kul. Det kom krokodiltårar och skrek gjorde hon, men det blev bra igen, nu är det gjort.. hemskt att höra henne ha ont och inte kunna "ta bort" det onda.. :/ Men vi överlevde båda två, nu ska vi se om vi får nån reaktion av det bara.. visar sig väl ikväll om det blir nå feber..

Hon blir 3 månader i morgon.. 3 månader:O Våran stora fina tjej!:D


  
busungen!



                           Tilda och Mormor Diana!♥


Ett välkomst leende

Jag har tänkt så många gånger att det är dax att skriva men alltid har något kommit ivägen.. undrar vad;P

Tiden går så otroligt fort! Tilda blir större, mer vaken, jollrar så hjärtat smälter och är helt underbar!!
Kännslorna svämmar över! Helt underbart att se hennes leende när hon precis vaknat och man ska ta upp henne. Ett välkomst leende, och detta joller. Herregud! Jag är helt såld på denna lilla tjej:D

Något som jag tycker är svårt just nu är att klä henne. Det är ju så jäkla varmt så ibland så får hon helt enkelt vara inne. Det är ju nästan 30 grader ute! Och ut och åka bil är ju inte att tänka på..

Annars så är dagarna ganska lika.. Skönt att fått fram några rutiner. Hon sover mellan 23-06 dom flesta nätterna men ibland missar hon sina sovtider på dagarna så då blir det ju annorlunda.. grinig super trött bebis är inte kul men hon är inte jobbig.. bara tröttis, min sötnöt:) Snart är det dax för veccination oxå, 3 månadersvaccin. Ska bli spännande. 3 månader.. vart tog dom vägen? 

Igår kväll blev en utav mina kompisar mamma till en liten tjej:) blev en lång väntan då hon gick över tiden med nästan 2 veckor. Men igår kväll kom det efterlängtade smset! Tänk att vi båda fick flickor!!:D Är så himla glad för deras skull! Grattis till alla tre!  

RSS 2.0