100318

Jag vet att jag borde skriva oftare men jag har varken lust eller tid. Jag går bara runt och oroar mig för pappa och för mig själv och vårat stackars hus.. det regnar på övervåningen.. suck! men men taket var skit och det visste vi..

Tog mig en spa dag med bästa kompisen i tisdags. Det var härligt, men man var ändå stressad. Men det är iaf något som jag tänker göra om, kanske inte på samma ställe men själva spa grejen:) 


Var e positiva sofia?
Hon har gått på semester.
jaha..


"Aint no sunshine when hi´s gone" Johan har åkt till sälen på någon jobbgrej dvs att jag blir själv hemma hela helgen. Tycker inte om de. Ok om man jobbar då går det ju men nu har jag inte hört något alls så jag e väl arbetslös bara för att han åkte bort.. jaja.. en dag i taget. På söndag ska jag pussa och krama och mysa ihjäl honom!;)

Ska nog passa på och träffa en gammal vän. Vore mycket trevligt:)

Snart dax för jobb..
tjoflöjt!


100302 - Jag vet inte.

Jag är så trött på aldrig kunna/orka/ha tid till att finnas där. Många i min närhet mår dåligt. Jag har noll ork till att ta tag i saker. All stress och oro över jobb tar musten ur mig. Jag är trött på att pappa inte blir bättre och att mamma själv måste ta hand om allt. Jag vill kunna finnas där för henne och kunna hjälpa både henne och pappa men.. orken finns inte där. Det känns som att jag bär 1000 extra kilo på mina axlar som jag inte kan få nån hjälp till att bära. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag fungerar inte när jag mår såhär.



Mamma ringde nyss och berättade att pappa än en gång är på väg till uppsala. Njuren fungerar sämre.

RSS 2.0