100302 - Jag vet inte.

Jag är så trött på aldrig kunna/orka/ha tid till att finnas där. Många i min närhet mår dåligt. Jag har noll ork till att ta tag i saker. All stress och oro över jobb tar musten ur mig. Jag är trött på att pappa inte blir bättre och att mamma själv måste ta hand om allt. Jag vill kunna finnas där för henne och kunna hjälpa både henne och pappa men.. orken finns inte där. Det känns som att jag bär 1000 extra kilo på mina axlar som jag inte kan få nån hjälp till att bära. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag fungerar inte när jag mår såhär.



Mamma ringde nyss och berättade att pappa än en gång är på väg till uppsala. Njuren fungerar sämre.

Kommentarer
Postat av: Linduz

Kramar om dig, & jag tänker på dig!

2010-03-02 @ 22:42:58
URL: http://Linduz79.blogspot.com
Postat av: Lillasyster

men hjärtat då! du vet att jag finns här för dig i vått och torrt! och nu vet du ju att det inte var något fel på njuren :) vi får alla hjälpas åt att stötta mamma i allt som sker. hon vet ju att vi finns och att vi har annat som tar upp tid i våra liv. och det gläds hon åt :)



till sommaren tror jag vi alla mår bättre :D då blir det måla falurötthus med vita knutar och förhoppningsvis klappa på magen till hösten ;) om du bara visste hur mycket jag längtar efter ALLT som hör där till! skogstorp kommer vara i full blom och livet kommer se ljusare ut, jag lovar! håll ut!



ÄLSKAR DIG <3

2010-03-08 @ 21:49:07
URL: http://tsoml.blogg.se/
Postat av: Lina

Vad heter din bilddagbok sofia??? :)

2010-03-10 @ 19:47:47
URL: http://linaramone.blogg.se/
Postat av: Heidi

Hej gumman, vad ledsen jag blir att läsa ditt inlägg. Du har ett hjärta av guld, och jag förstår din frustration! Hoppas din pappa blir bättre snart. Det här kanske inte är något för dig, men jag tänkte iallafall tipsa, för jag tänkte på dig när jag såg annonsen:



http://www.arboga.se/arbogatemplates/Page.aspx?id=39660



KRAM!

Heidi

2010-03-12 @ 13:51:03
URL: http://hundpolarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0