miss you honey!


Du och jag föralltid!

090625 - ensamt

Johan är på Peace and love och jag är hemma. Det suger!! Känslomässigt ensamt. Det var jobbigt att han skulle åka men ja trodde inte att det skulle bli såhär jobbigt.. men så är det. Bara att bita i det sura äpplet och stå ut några dagar till.

Jag håller mig själv sysselsatt iaf. Igår var jag med cia, johnny och emma och badade. Fast jag badade inte utan passade johnny istället. efter det blev det grilla och öl hos cia. Det var trevligt.

Idag har jag kört skräp till tippen och pysslat ute vid huset:) Det är så mysigt att bara vandra runt där och mysa. Jag älskar verkligen det där stället!:D sen kom mamma och lina och hjälpte till och trimmade gräset. det behövdes verkligen!

Imorgon blir det tuna park och sen lägga golv hos mamma och pappa. och på lördag blir det först jobb sen cruising och på söndag ska jag jobba sen kommer ju johan hem haha ni kan ju gissa vad jag ska göra då?! MYSA MASSOR!!*längtar*


Jasminbusken blommar och doftar ljuvligt:)

     


Annars så händer det inte så mycket. Har jobbat en del och trivs väldigt bra:)

090609 - Vad är det som händer?

Jo vi håller på och renoverar huset som vanligt. Har smått börjat göra inköp nu *pirrigt* Alltså först och främst så måste vi ju fixa plankorna som kommer att hålla upp vårat golv. Men det känns som ett litet framsteg iaf:) Jag har mest städat skit nu i över en månad.. börjar bli ganska så trött på alla hela och krossade glasflaskor och på människor som verkligen använder sin egen gård som soptipp. Tragiskt. Men nu är iaf snart skiten borta..på det stället *suck* 

Ihelgen så tog vi en pause och drog med David och heidi till Bug Run. Jag har alltid velat åka dit, bubbla freak som jag är eller ja.. vw freak iaf;), packade golfen och drog dit i lördags morse. Och det blev super kul! Underbar stämmning och trevligt folk! Mycket roligare än power meet, fast jag saknade cruisingen dock men det var ju bilar som åkte runt hela kvällen/natt iaf:) Fick många idéer till min lilla bubbla:) Som förövrigt nu står uppstallad ute i huset. känns jätte skönt att ha den hemma. Där är den trygg. öhr.. tryggare;)



                                               Limpiz på flygtur

Här kommer ett litet urval av bilder från Bug Run:


                Titta så vackert!:)


                      m m m :D geemaaa!!!


               Söt folka buss:)


Jag, heidi och en av grannarna.


Många stannade till vid våran lägereld för att värma sig.
 
På torsdag börjar allvaret. ska på introduktion på sommar jobbet. Spännande!:)
Tjoflöjt!

090602 - nattis

Första jobbnatten och det går kanon än så länge. Saknar min älskling så jag håller på å går åt dock..:( Skulle hällre ligga hemma i sängen och kramas faktiskt.

Jag älskar dig så innerligt mycket johan! Vill pussas å mysa nu!! jaja om några timmar.. då.. då ska jag pussas hihi:D


sen sova!:)


RSS 2.0