090228 - bååååååååt:)



Jej! Nu blir det sjögång med omgående vattenplaning;)
Tjoflöjt!

090227 - en himla massa handlande:)

Jag har ju glömt att berätta om min å Lillans shoppingresa till v-ås i onsdags:) Det var planerat att vi skulle "leka" och eftersom det var löningsdag så blev det självklart en hel del shopping:) Först så blev det en resa till den största loppis jag vet iaf fast tyvärr så va det inte så många stånd som var öppet men det fanns mycket att titta på, vi var väl där i 1,5 timme. Jag gjorde ett fynd, en liten sparbössabubbla ska nog börja spara till huset där i:) Efter det blev det en resa till billiga nisse, helt onödig resa för det var så rörigt därinne så man hittade ju knappt ut. Efter det så gjorde jag en avstickare in på biltema och köpte spolarvätska och något mer.. 


              haha visst är den söt!:) Lite nött i kanterna but I love it!

Sen ville Lillan in till stan en sväng så då blev lager house, gina trikot, hm och nå mer ställe. Lillan hjälpte mig hitta en topp till X-ningen som vi ska på imorgon:) Spännande. Parkerade för första gången i ett parkeringshus *stolt* Det gick bättre än väntat;P 

Efter det blev det mat på IKEA. Köpte sängkläder, två lampor, värmeljus, och något mer. Blev inte så dyrt;)   

Igår blev det en hel del shopping:) Man kan nog säga att jag var lite galen igår hehe;) Men nu är iaf Lillans present inhandlad. Hittade även en JÄTTE fin topp på hm jag är så nöjd med! Köpte även en långärmad kofta och en trekvartsärmad halv kofta? haha en sån som är kort.. slutar vid midjan typ.. jaja iaf.. Hittade fina örhängen, hårspännen, armband. Ja nästan en hel outfit fick jag ihop *SUPER NÖJD*:) Tack älskling. Fick ju presentkort i present. 

Jag måste oxå nämna att jag är kanon nöjd med mitt hår. Tack Lina, för färgen. Tack mamma för hjälpen:)

Idag har jag bara pluggat och packat inför resan imorgon. hihi det ska bli så kul! 


                              Tufflis var med och pluggade hon me:)

Ha en underbar helg allihopa! Kom ihåg att lapa solsken om chansen ges. Det är viktigt för att man ska må bra!:)

Johan. Det finns ingen bättre än dig! Älskar dig så högt! 
  

Vilket Tarot kort är du?

Jag är:  

                                                                      


You are The Lovers

Motive, power, and action, arising from Inspiration and Impulse.

The Lovers represents intuition and inspiration. Very often a choice needs to be made.

Originally, this card was called just LOVE. And that's actually more apt than "Lovers." Love follows in this sequence of growth and maturity. And, coming after the Emperor, who is about control, it is a radical change in perspective. LOVE is a force that makes you choose and decide for reasons you often can't understand; it makes you surrender control to a higher power. And that is what this card is all about. Finding something or someone who is so much a part of yourself, so perfectly attuned to you and you to them, that you cannot, dare not resist. This card indicates that the you have or will come across a person, career, challenge or thing that you will fall in love with. You will know instinctively that you must have this, even if it means diverging from your chosen path. No matter the difficulties, without it you will never be complete.



What Tarot Card are You?

Take the Test to Find Out.


090226 - Välkommen våren!

Blå himmel, strålande sol och en innesittande plugghäst! haha nedå jag har gjort annat oxå. Typ planerat Lillans present:) Ska strax ut på stan och inhandla lite grejer och senare vidare till willys för storhandling och så blir det nog en sväng in på hm igen. Måste hitta något att ha på mig på xningen:)

jaja skriver mer sen om jag har tid. Dåligt med de just nu..

Kraam!

Jag kanske är blödig..

.. men gu så vackert att Victoria äntligen ska få sin Daniel!:)
Jag är så lycklig för deras skull!:')

Längtar till att se ett kungligt bröllop nästa år!

090224 - bokrean

Tisdag morgon. Tvättning och avkalkning av espressomaskinen är på g.

På lördag ska vi ju ut på öppna vatten med cinderella, då gäller det att man är tillräkligt full för att inte känna vågorna eller be till gud att det inte vågar nå alls(?) haha önsketänkande. Jag tycker inte alls om när det vågar.. har för klännsligt balanssinne.. om man kan ha de? Jaja det ska bli kul iaf det var ju ett tag sen vi var iväg på något.

Jag måste bara tacka alla för så många förnuftiga svar/kommentarer till det förra inlägget:)


                                            Utlovade blommor! 

Kom å tänka på min födelsedag.. hade en ganska så komisk konversation då..
Jag, Johan och Tilda sitter i soffan och moffar bullar..
Johan: Vi har anställt en ny receptionist nu.
Sofia: Åh, va skönt för eran skull!
Johan: Ja.. så nån har ju blivit arbetslös nu...
Sofia: Jaha? (Förvånad blick)
Johan: (menande blick)
Tilda: Men du menar väl inte Sofia!? Så kan man väl inte säga!!
Sofia: VA?!
Johan: kan man inte?
  

Ja.. så nu är man arbetslös oxå.. knasboll till pojkvän man har!

jaha ja.. idag/inatt startar bokrean va?:D

090223 - etik, knas och cigg

Oj. Jag sitter och läser etik och det slår mig plötsligt hur mycket ja älskar detta ämne. Alltså det finns inget rätt och fel i etiken och det är det som gör det så härligt. Man tänker och tänker och kommer fram till vad man tycker är bra och vart man själv står i förhållandet till frågan som ställts. Det är så skönt att få säga/skriva sin mening utan att det är fel. Det är som ljuvlig sång i mina öron, som vackra ord som får mig att slappa av och kunna vara mig själv.


På sistone så har det varit svårt att veta vem jag ska vara. Alltså man har ju en massa olika roller i sitt liv och jag har märkt att jag försöker få ihop flera utav dom för att mitt liv ska bli bättre men det är inte lätt. Det blir mest fel. Jag försöker sticka ut och vara nån jag inte är och då blir allt knas. Men jag märker det inte föränn allt har blivit knas. 


Mina roller: Dotter, syster, bästa kompis, älskarinna, flickvän, sambo, klasskompis.

Det är inte så många men tillräckigt för att jag ska bli knasig. Hur ska man kunna berätta vad man tycker och tänker utan att man låter som en egoistisk 14tis? Jag tror att allt blev knas igår. Förlåt men jag vet inte på vilket ben jag ska stå ibland. Hur kan det bli så fel?


Varför är jag så svag just nu? Det är inte stressigt i skolan förutom våran cp lärare!MORR!.. allt är lugnt på hemmafronten.. allt är som det ska.. Men jag känner mig inte nöjd med mig själv.. kan det vara gammla spöken eller är jag på g att bli totalt galen?


E jag vet inte.. något känns knas.


Jag blir så nervös av mig utan ciggen. Varför är det så svårt? Jag kanske börjar bli trött på att kämpa? Kan det vara så enkelt? Att jag är trött på att vara utan cigg? Ja kanske de jag har ju ändå kämpat mitt yttersta ett bra tag nu och jag har varit JÄTTE duktig! Nu mera så är jag ju rökfri sen snart 3 månader tillbaka och nikotinfri sen 1 månad, men det tar fortfarande mycket på krafterna att vara det.


Jag har så dåligt självförtroende just nu. Vet inte varför.. känner mig tjock och äcklig och känner bara för att dra nå gammalt över mig.


Något senare:
Hahaha fick just en "Aha" upplevelse. Jag har dåligt självförstroende för att jag saknar och vet inte vart jag står utan mina ciggaretter. Jag måste omvärdera och se det positiva med att vara rökfri.

dom som orkat läsa ända hit i detta otroligt knasiga inlägg, utan att ha blivit helt knasiga, borde få en blomma!


fler bilder

Före slingor:






Efter slingor:



nu är ju inte mitt hår tillfixat något.. endast kvällsruffs;)

090221 - blondare:)

Jopps mamma fixade det åt mig idag:) Är nöjd:) Johan tyckte oxå att det blev fint *hihi*

          


                                                        Taadaaa!:)

090219 - 3dje fikadagen

Ja idag blir det 3dje dagen jag har födelsedagsfika med/hemma hos nån:) Idag ska jag och mamma knata hem till farmor och farfar och fika och gårdagen spenderades med martina och hennes familj och det blev husrenovering för hela slanten.

Castor har lärt sig krypa nu och han är snabb som blixten. Han höll på att hamna i tapetklistret några gånger och han blev inte speciellt glad när man kom och lyfte bort honom. Men make till unge och ha bra humör. Han är inte skrikig alls och han gör sig förstådd väldigt lätt. Tant sofias gosegris e han *hihi*


          Åh! Jag vill bara äta upp honom när jag ser honom!*hihi*

Nehe nu är det dax för en dusch och sen hem till farmor och farfar.
och senare blir det att ta tag i pluggandet det har inte hunnits med imellan alla kalas;)
todiloou!

090218 - "Du är våran ängel"

Ja det var en helt underbar eftermiddag och kväll igår!

Älsklingen kom hem mycket tidigare än vätat och hade med sig världens finaste bukett blommor till mig:) Jätte vacker är den! Vill ha med mig den vart jag än går! hihi;) Tack älskling! jag älskar dig så mycket!

      
Tilda var redan här så vi snackade lite skit och åt en massa bullar:) De va riktigt gott! Sen kom min moster och en av mina kusiner med blommor och present:) Efter nån timme så kom storebror, lillasyster, lillebror och mamma med blommor och presenter. Sist men inte minst så kom mormor och morfar med blommor och presenter. haha totalt fick jag 4 buketter tulpaner+ en som jag fick av martina i lördags:D Så nu har jag blommor överallt. Men dom jag fick av johan.. oj.. gu så vackra!

Kl 21 hade alla gått hem. Det är alltid så skönt att sätta sig ner och lyssna på tystnaden efter att alla har gått. Och tänka på vad man fått och hur mycket man verkligen älskar sin familj.
            
   storebror                    lillan och jag             Johan, morfar, mamma, storebror

Jag är så lycklig! Tack för att ni finns allihopa! <3<3<3


Jag var så lycklig så jag grät, för första gången i mitt liv, av lycka igår. Johan sjöng födelsedagssången för mig precis innan vi skulle sova. 
        
Jag och johan på våran gemensamma födelsedagsfest:)


 
                                                 Ett hav av tulpaner 





                                    Blommbuketten från älsklingen

090217 - 26år



Ja nu e man med i ett nytt gäng.
Dom som är närmare 30 än 20;)





090216 - kalasa imorgon

Vet knappt vart jag ska börja!

Festen som vi hade i lördags blev kanon lyckad! En massa underbara vänner kom och förgyllde hela alla hjärtansdag kvällen och natten. Tack allihopa för att ni kunde komma! Och tack för dom jätte söta presenterna!  Tycker om er ALLA så himla mycket!:)

Imorgon fyller jag år. Massa år! 26.. ja nu blir man gammal påriktigt;) Nej jag tar det inte så allvarligt men nu e det inte långt kvar till 30.. Hjälp!

Jag och Sara var upp till lasarettet vid lunch. Sara skulle lämna betyg och jag skulle eg till doktorn med mitt knä som inte vill hålla sig i led. Det känns aldeles varmt och tjockt= ingen träning. Ska slå lite på säcken hemma. jaja iaf.. Jag var upp till 4an en sväng, det är min gamla arbetsplats. Träffade en massa gamla jobbarkompisar och kände hur MYCKET jag SAKNAR dom och att jobba där! åh! Och så hade vi praktiska övningar i skolan på em å då blev längtan ännu större! Jag vill verkligen bara ta examen och börja jobba nu!! I love it! Ska fila lite på mitt personliga brev så jag kan skicka iväg det till administrationen på lasarettet. Hoppas på sommarjobb OCH fortsatt jobb efter sommaren. Gärna fast direkt!!;) haha men det vill väl alla! Men man får väl gott springa runt som timmis ett tag, som alla andra.

jaja nu ska jag vila en stund sen är det dax att städa här hemma så att man kan få främmande utan att behöva skämmas imorgon;)

Toodilou!<3

<3 090214 - Alla <3 dag!


                          "så obegripligt stort.. att du vill vara min"

Älskling..
Världen har varit hård mot mitt hjärta.
Du måste låta det ta tid innan jag kan lita på dig.
Du är allt jag vill ha och allt jag någonsin sökt.

När jag träffade dig så visste jag att det är hos dig jag ska vara, 
det är hos dig jag hör hemma. Önskar att det föralltid kan vara vi!
Vem visste att kärlek kunde lysa så starkt?
Älskar dig massor! Din, föralltid, Sofia


090213 - fredagen den 13.

Otursdag för vissa, en vanlig tvättdag för mig;)

Nej men idag ska jag handla inför födelsedagsfesten som vi ska ha i helgen. Det kommer en massa kompisar å vi ska leka å ha så himla kul! hahah kommer nog bli en mycket lyckad kväll;) Vad ska man ha på sig?!

Ikväll blir det ju kebab kväll som vanligt:) Vi borde ju nästan se någon "fredagen den 13" filmerna;) Är dax för nån skräckis tycker jag.

Nu ska jag plugga och tvätta några timmar. Ses ikväll!


090211 - tack!:)

Vill bara tacka för alla fina ord. Jag har även en fråga till allihopa:

Om nån skriver en kommentar till ett av dina inlägg, vart svarar ni då?

I sin egen blogg, under kommentaren som skivits

eller

I kommenterarens blogg?

Alla gör olika och jag tycker själv att det är enklast att svara i den som kommenterades blogg, dvs den som skrev.

---
Lillan!
Bakrundsmönstret har jag hittat på en tapetsida. Så det är en "riktig" tapet;) Bilderna är INTE tagna med mobilkameran, utan johans partykamera;)
---

Bara så att alla vet så kommer jag snart skaffa mig en egen hemsida istället för en blogg, håller på å försöker lista ut ett bra namn bara. Jag håller på med smyckestillvekning på fritiden och jag funderar på att börja sälja örhängen, armband och ev halsband om det finns intresse. Ska försöka lägga ut lite bilder på örhängen jag gjort hittills.

nej nu e det dax för lite pluggande!
todiloo!

Istapparna







090210 - den viktigaste delen av veckan..

.. är nu avklarad. Jag kom precis hem från skolan där vi haft prov i sjukvården dvs brännskador, hjärnskakningar och andra hemskheter. Det gick bra tror jag, hoppas jag hihi nej men det gick nog bra.

I söndags var vi på utflyckt med korvgrillning på 4hjulingen:) Det var mysigt eftersom det kommit en massa snö men det var oxå mycket kallt. Men.. ja vi överlevde trots några frysna fötter och händer. 

Igår när jag kom hem från skolan så hängde det istappar utanför mitt fönster och i solljuset blev det himla snyggt.. men just nu vill inte datorn uppfatta att jag satt i minneskortet så jag får lägga in bilder senare.

Det är en heldel som är på G just nu:):) hihi väntar med spänning på vad som kommer att se. Ska på ett möte imorgon.

Nu är det även dax att börja söka sommarjobb/ jobb. Ska ut och titta strax. Skulle behöva göra om bloggen oxå men förstår mig inte riktigt på hur man gör än..

090207 - Lets Dance, VIP gäst:)

Ja det var en upplevelse att få vara VIP gäst för första gången:) Vi åkte från köping vid kvart över 2 för att kunna ta oss till stockholm i lagom fart eftersom dom varnat för snöstorm och det snöat hela dagen.

Vi blev insläppta vid 6 och fick då äta middag på stående fot nere i VIP loungen;)
Där efter blev det mingel med dom som var med och dansade bla Hasse Aro och Carl- Jan.

Sen fick vi gå in och sätta oss i studion. Tvyärr så blev det så att jag och johan fick sitta isär för att vi var tio personer och 2 bord. dvs 5 platser vid varje bord. Men jag måste ju säga att det var himla trevligt att få åka på något sånt här. Men vill man se lets dance så ska man nog sitta hemma i soffan om man inte får en himla bra plats, vilket inte jag fick. Jag blev inte "med" i direktsänningen, inte så man ser att det är jag iaf. Johan är däremot med men han satt vid ett bord som var närmare golvet.

Här är lite bilder tagna med mobilkameran. Får lägga in fler senare.

         

nu e de pizza time!:)
Tja!

framtiden som blond?

Va hem till mamma och pappa idag. Har inte träffat pappa på ett tag men han såg ut att må ganska bra. Dom är väldigt stolta att dom har ett dotter som slutat röka:) hihi känns bra:) Men..

Pappa sa: va trött du ser ut..

Jag: ja jag känner mig lite stressad bara

Pappa: du kanske borde blondera dig..

Jag: jaha..(?)


090205 - skolan

Nu börjar jag äntligen få lite rutin på mitt pluggande. Det brukar vara svårt att komma igång tycker jag. Jag får inte känna att det är något annat jag måste göra för då kan jag inte plugga. Jag har inte satt så höga krav på mig själv denna termin. Vill inte må som jag gjorde i slutet av förra terminen. Fy så stressigt det blev.

Just nu läser jag etik, hemsjukvård och sjukvård. Första provet i sjukvård på tisdag :S nervigt. Hoppas att man inte får blackout när man väl sitter där.  Det går nog bra. Ska läsa lite mer strax så man kan alla, för mig, lite kluriga ord. Men för de ska jag skiva ett hemsjukvårds arbete. Ja man kan ju inte klaga på att man inte har något att göra iaf;)

Va till frisören igår.. det blev som vanligt. Jag är himla rädd om mitt hår. Vill ha det långt men ändå ha frisyr. Jag frågade vad hon skulle göra för frisyr på mig om hon fick fria händer. Då sa hon att hon skulle klippa upp det till axlarna och sen "klippa upp" det väldigt mycket så man får mycket volym.. alltså klippa av 20cm av mitt hår?! nej. Jag älskar mitt hår och jag har sparat lääänge. Det känns inte heller som att en sån frisyr skulle vara jag. Nej jag vill nog ha det som jag har det.

Snart är det dax för medåkersfesten oxå.. shit va tiden går fort. Snart fyller man år oxå.. shit. Ska ha kalas här hos mig samma dag som jag fyller. Bjuda på tårta och kaffe:) Alltid trevligt när man får främmande:) 

Imorgon kväll bär det av till huvudstaden oxå.. har fortfarande inte bestämmt mig för vad jag ska ha på mig. Ska kolla om jag hittar något fint i Martinas garderob:) 

jaja nu måste jag sätta mig med skolarbete annars blir det väl aldrig gjort. 
  

090202 - yea, urk, suck - min helg

Lördagen: Tjejkvällen var jätte lyckad:) Träffade mycket nytt folk och en av johans kusiner va på festen oxå:) Vi tävlade i singstar= Alltid lika kul. och så fick jag vara med och sjunga när man är ett helt band. Det var svårare men kul de me:) Sen så åkte cia och jag in till stan igen. Men vi har så delad smak så det är svårt att bestämma vart man ska gå.. slutade iaf med att hon bestämde= det blev ögir. Men vi åkte hem relativt fort.. de va inte så kul. Bandet hade redan slutat spela när vi kom dit.

Söndag: Huga så bakis seg jag var. Gick upp 13:30 och la oss vid 23 och sen har vi nog haft världens jobbigaste natt så jag är helt slut idag. Johan har gått OCH snackat i sömnen hela natten. Fick t o m säga åt honom att vara tyst för att jag skulle kunna få sova. jaja vi får väl hoppas på en lugnare natt i natt. Känns läsligt att han går i sömnen. Tänk om jag vaknar och han gått iväg? i bara kalsonger eller nått, det får ju bara inte hända. Han skulle visa mig något från övervåningen men han hittade inte trappan.. då sa jag till honom att det inte fanns nån trappa och att han skulle komma och lägga sig igen. Undrar vad han hade hämtat om vi sovit hos honom hihi

Så min måndag har varit lååång. Jag har ont i skallen, är trött i ögonen, slut i kroppen.. undrar om jag håller på å blir sjuk för jag har ont lite här och där och känner mig frusen hela tiden. *suck*
Jaja.. ikväll är det iaf träning igen. jag längtar men ändå inte.. alltid lika kämpigt att komma iväg. Efter träningen så ska jag hämta min lilla syster i kolbäck:) Ska bli himla kul att träffa henne igen.. nu har hon ju mörkt hår!:O

Paradiset vårt är inte till salu:'(

Nej nu måste jag titta till pajen!
ha det så bra!

RSS 2.0