Välkommen v 32 och havandeskapspenning:)

Imorgon jobbar jag min sista dag på över 1 år. känns lite vemodigt måste jag säga men det hade kännts annorlunda om jag fick vara kvar på den avd jag är nu men vikariatet där är slut nu så det känns skönt att slippa bli timmis igen innan mammaledigheten. Gu så härligt:) nu ska jag vara hemma och vila upp mig och ladda inför allt som komma skall:) Måste handla hem det sista oxå.. kanske göra några storkok.. man vet ju aldrig;)

v 31

Var på kontroll idag och allt är ok:) Hade växt lite grann och blodtrycket var normalt och blodvärdet hade gått upp lite igen *jippi* 10 kg har jag gått upp nu.. 3 kg till sen får det räcka för mig. Hoppas på att kunna hålla den gränsen.. visar sig hur mycket vatten man kommer samla på sig, har kännt att mina fötter börjar bli kännas svullna:S

Nu är det iaf 9 veckor kvar.. och 5 arbetsdagar! Ska bli så otroligt skönt att slippa tänka på att jobba. Nog för att jag kommer sakna mina arbetskamerater och alla härliga brukare! Men det tar ju endel på krafterna, krafter jag vill ha till annat. Nu är det ju dax snart att fixa allt runt omkring. Packa väskan och göra dom sista inköpen:) Spännande värre! Hoppas bilen hinner bli lagad i helgen så jag kan åka till ikea:)


Alla dagar borde vara om igår..

jag kom hem från jobbet, trött och ont i ryggen, och då hade johan städat hela huset nästan, me like. Vi gick och la oss och vilade en stund och när jag vaknade hörde jag att johan höll på i köket, han lagade mat<3 me like alot. Lasange a la Johan. Dukat vid tvn hade han oxå gjort så det vara bara för mig att kliva upp och sätta mig och äta:) me love! och å hade han fixat 2 filmer som jag velat se. De e min kille de! Gu så bortskämd jag är! Han är ju världsbäst! Bästa kvällen på länge! Älskar dig så mycket!<3


Bebissaker!:)

Idag fick vi hem barnvagn, babysitter och babygym:) Härligt!:D Känns mer verkligt från dag till dag:) snart kommer h*n:D Hoppas på svar ang havandeskappenningen denna vecka..:S Men det vore konstigt om jag inte får nå.. jaja nu är det snart dax för jobb. Funderar på att hinna med en sväng till öb innan..


v 30, en tid att fira

Japp nu är det bara 10veckor kvar till bf:) Känns underligt, tycker inte att jag känner mig så himla "gravid". Innan man blir gravid så kan man ju tro att det ska kännas på ett visst sätt men jag kanske inte känner så mycket eftersom det fortfarande känns så overkligt. Att vi snart ska bli föräldrar.. mamma och pappa. Jag ska bli nåns mamma.. min bebis, mitt barn. Vårat barn. känns fortfarande overkligt. På ett bra sätt:) Jag har väntat så många år på att få bli mamma.. det kanske är därför.. aja.. skit samma. orkar inte tänka på det just nu.

Denna vecka händer det iaf massor! Johan och jag firar 2 år och 4 månader idag, och imorgon firar vi 6 månader som förlovade och då är det alltså oxå 6 månader sen vi fick redan på att det fanns ett litet liv i min mage:D I 6 månader har vi vetat om dig, lillhjärtat<3. Du som kommer förändra hela vårat liv, våran tillvaro och förväntaningar. Galet värre!:D Det är så spännande! och jag längtar så mycket efter att få hålla dig, se dig, pussa dig.. åh<3

Eftersom det finns så mycket att fira denna vecka så ska vi fira allt på onsdag:D Då våran favorit restaurang äntligen har öppnat igen, efter en brand som var i höstas nångång.. åh va jag längtar! gottis!:D 
Bäst av allt är att det var johans idé!:D

Min drömprins. Mannen i mitt liv. Du är mitt allt johan! Together allways! Du och jag mot världen!<3 
Det finns så mycket ont och onska i världen men när dina armar omsluter mig och jag får se in i dina ögon kan inget skada mig, oss. Med dig är jag tills världen går under! Älskar dig så otroligt mycket!


du gör mig hel


 lillhjärtat <3

helt ofattbart..

sitter här som förlamad. Tankarna snurrar i mitt huvud. Jag kan inte fatta att det är sant. Det kan inte vara sant. Livet är så orättvis! Varför var han tvungen att ta deras lilla ängel? mitt hjärta blöder!

sov gott lillhjärtat<3

Skutt - och så var vi inne i vecka 29.

Det börjar bli trångt i magen. Senaste besöket hos barnmorskan var inge roligt. Dåliga värden. Högre blodtryck, beror säkert på högre vikt och mer vätska. Sämre blodvärde: var tydligen vanligt i denna vecka. Men magen såg bra ut och den har växt några cm till:) Vi håller oss något under den övrekurvan så det känns bra iaf:) Det var livat därinne när barnmorskan höll på å böka utan på, lillfot tyckte inte riktigt om att bli störd så där mitt på dagen.. haha så när vi skulle lyssna på hjärtat på fick vi även lyssna på några sparkar;) lillknodden då!

Lånade hem en tns apparat för min "underbara" foglossning. Den hjälper ganska bra måste jag säga. Nu har jag ju legat hemma och varit sjuk så jag har inte haft så mycket problem men just foglossning det är mer annan ryggsmärta som stör mig. Det enda jag kan göra är att stå upp. Så fort jag sitter eller ligger så gör det fruktansvärt ont, vet inte vad jag ska göra. Johan masserar mig så mycket han orkar men jag tror att det är djupare rotat än så.. det är nog inte bara en muskel som gör ont utan en oro som sitter och gnager i mig.. det måste jag ta tag i innan det äter upp mig..


v 28

Jaha då kliver vi in i vecka 28. Magen börjar bli "stor" och det bökas en hel del därinne. Vissa gånger så hela magen rör sig. känns lite läskigt, men samtidigt underbart:) Idag ska vi på kontroll hos barnmorskan. Hoppas på fina svar denna gången med fast den här gången har jag nog gått upp mer i vikt, än förra gången. Inte så konstigt med tanke på all mat och godis man ätit den senaste månaden.. usch.

Nyår var helt fantastiskt. Som vanligt hade vi så trevligt så vi lika gärna kunde missat 12 slaget. Underbart god mat och sällskap. Fick med mig en kasse med bebiskläder hem oxå..  gu så söta!:D Har fortfarande svårt att förstå att det är en liten människa därinne:) Det ska bli så spännande! Tänk va, om ca 12 veckor så finns det en bebis i vårt hem.. Skräckblandadglädje:) Har ju "lite" som måste fixas innan de;)

I söndags hade vi kalas för min 30 åring:) Det kom mycket folk och det var väldigt härlig stämning:) Tack allihopa som kom och förgyllde Johans dag:)

Min rygg har även blivit en pina. Särskillt när jag sitter.. men det är knappt 20 arbetsdagar kvar sen är jag ledig, iaf en månad:) Skönt!:)


RSS 2.0