Tilda

Nu går allt i en rasande fart! Hon ålar sig fram vääldigt fort så det gäller att hålla koll för hon stoppar allt i munnen och då menar jag ALLT. Hon försöker krypa men vårat golv är nog för halt och hon har även lärt sig att sätta sig upp själv och har börjat klättra och resa sig mot saker.. Det är såå häftigt. Man hinner knappt med:) Men det resulterar oxå i en hel del gråt då hon inte riktigt har lärt sig att ta emot sig, men det lär hon sig nog snart..
Det är oxå mycket med språk och ljud just nu. Hon sitter gärna och "sjunger" för oss. Ahhhhhh! och "pratet" är daaaaDaaaaDAAAdaa och så väser hon som en orm (?) hihi gulligt är det iaf:)

Om några dagar ska jag börja jobba "heltid" eller ja.. dom tiderna jag får och då ska Tilda börja vara hos min mamma som tagit tjänstledigt ett halv år för att kunna ta hand om Tilda. Känns underbart:) Dom kommer ha så kul! Och jag kommer kunna slappna av och veta att Tilda får den uppmärksamhet hon behöver å så:)


Träningen

Shit va kul det är! Länge sen jag mådde så här bra faktiskt:) Känner redan att jag har mer energi och lust att göra saker. Den känslan har jag verkligen saknat. Hittills har jag gått ner 700g på 5 dagar. Det känns lite men när jag tänker efter så är det nästan ett kilo och det är lagom på 5 dagar tycker jag, går man ner snabbare finns ju risken att man får slapphud och det vill man ju inte:)
Känner mig starkare i mig själv.


I´m back!:)

Nu har jag äntligen börjat jobba igen. Det var nervöst men det fixade sig snabbt. Kändes knappt som att jag varit borta. Dom flesta var glada att se mig hihi (som vikarie är det aldrig positivt när man kommer tillbaka, sett från andra vikariers synvinkel) och jag förstår dom. Men dom ordinarie tyckte nog att det var kul att ha mig tillbaka.

Saknar "min" avdelning dock.. Hoppas jag får jobba där snart <3

Men har haft en mycket trevlig helg iaf:) Märks att det har blivit en del förändringar på huset, till det bättre. 

Den 1a Februari ska jag börja jobba "heltid" igen. Hoppas på mycket jobb så man får in bra med pengar:)

Nu vill lillskruttan ha gröt.

hejåhej!


trött på att vara fet

Nu jävlar ska det bli ändring på de.
Har investerat i ett gymkort, fick en mp3spelare i julklapp och har börjat med soppa igen. Så varje dag jag tränar äter jag och varje dag jag inte tränar så äter jag soppa. Hoppas på 12 kilo lättare om 6 månader och jag borde lyckas för att jag tänker fan inte ge mig. Jag SKA fixa det. Det har jag gett mig FAN på. Jag är så trött på mig själv just nu och jag saknar mitt "gamla" jag. Så som jag såg ut när jag träffade Johan. Sambo och graviditetskilona ska väck. Men då är det mer än 12 kilo som ska väck. Men jag har det som del mål iaf:)

Nu är det jag i fokus. Me and me alone.

Heja heja!


RSS 2.0