090529 - Jej!

För jag har tagit studenten fy fan va ja är bra!!:D
Jopps i onsdags tog examen och sen dess har jag jobbat extra:) Känns helt underbart! Ska jobba hel helgen ox¨känns kulatt vara behövd:)

Just nu är jag hemma hos mamma och pappa och solar och dicker cider. är ju köpingsfesten denna helg så jg ska ut senare men dock hem tidigt för att kunna jobba imorgon bitti, men imorgon blir det fest på riktigt då nästan hela gänget ska samlas igen. känns jätte kul!:) 

Ha en underbar helg alihopa och till 08Vflex hälsar jag: VI ÄR FAN BÄST!!:D

Kramar! 


090525 - nedräkning

Getter är jätte roliga djur, det är ju får som är tråkiga. Man kan träna upp getter att gå i koppel och lyda komandon. Får däremot går bara runt och ser söta och dumma ut. typ som kossor;P

Livet är underbart och jag njuter av varje andetag. Tar ju examen på ons och till helgen väntas fest eftersom det är köpingsfesten:D Hoppas det blir kanon väder:)

Just idag är jag ledig så jag är hemma och tvättar och städer. Det behövs verkligen. Det blev himla mycket gjort i huset i helgen tappert gäng arbetar kompisar och öl och rabarberkaka. Svår slaget:)

I lördags blev det öla hemma hos cia. Mycket trevligt måste jag säga.

Här kommer lite bilder från helgen

            Hur många har haft en grävmaskinsskopa i hallen? Jag har.

      

090520 - Gotland och getter

Jag och johan har blivit sålda.. på getter!:) japps ni hörde rätt. Vi ska skaffa getter. Planerna är i full gång det är ju "en del" som måste fixas innan. jaja vi får väl se. kanske till nästa sommar?:) All "skit" måste bort innan.

Just nu håller jag på å bakar. Sista praktik dagen på fredag och då måste man ju bjuda på något gott:) Känns himla tråkigt att det redan är slut på både praktik och skolan. Nästa onsdag tar vi examen. Känns absolut inte som att det har gått 1,5 år redan. Sen är det dax att jobba. Gu så kul!:) Hoppas jag får jobba mycket på lasarettet men som det ser ut nu så kanske man inte ska ha för höga förhoppningar..:/ Men det vore kul.

Vi hade en underbar helg på gotland. Skönt att få komma iväg och se något annat:) Lägger nog in lite bilder sen.

jaja nu ska jag baka vidare.

Tjoflöjt!

090514 - Jag har tänkt.

Jag minns tillbaka när livet var blaha. Jag och johan låg och snackade i sängen igår och jag försökte minnas hur det var förut, när det inte var vi. Ioförsig så var jag ju ganska lycklig precis innan jag träffade johan. Men jag kom ju från ett rent helvete till förhållande. Det är otroligt vad man kan lära sig att stå ut med men men jag är iaf en erfarenhet rikare. Jag tackar gudarna för en kvinna jag träffade på midsommarafton förra året. Hon tittade på mig och skrattade sen lutade hon sig fram och sa "jag vill träffa dig om ett år, du ska bara veta vad det är som väntar dig"  Just i det ögonblicket förstod jag att det inte var där jag hörde hemma. Jag bestämde mig där och då, att gå vidare. Hur mycket jag än kämpade så skulle det aldrig funka. Tack. Det var en befrielse att få det bekräftat.

Nu förstår jag vad hon menade med "du skulle bara veta vad som väntar dig"
Jag är oförskämt lycklig. Har världens bästa pojkvän, som jag älskar så högt och som älskar mig tillbaka. Vi har precis köpt hus, och vi funkar något så otroligt bra ihop. Det kan helt enkelt inte bli bättre.

Nu har jag lämnat singellivet bakom mig och jag vill aldrig mer dit igen.

Johan och jag är nog gjorda för varann.



Blommor i min trädgård:)









Satte ner några lökar som jag hittade oxå. Vi får väl se vad det kommer upp!:)

090508 - Tidsbrist

Jag är ledsen att det blir så dålig uppdatering men det finns ingen tid. Johans dator är trasig så jag skyller på den;)

Till alla klass kompisar: Nu har brosher och namnskyltar kommit. Dom e jätte fina! Ni som läser detta kan väl ta med er pengar till vi ses nästa gång vi ses:)

Allt är fint med oss annars. Jag försöker hitta ställen att ha alla mina kläder och grejer hemma hos johan hihi svårt men han är snäll och gnäller inte på att det ser ut som ett bombnedslag här.

Helgen kommer att spenderas ute i huset. Rivardag imorgon med grilla, dricka och annat gott:) Hoppas på vackert väder bara för smhi hade tydligen ändrat till regn imorgon:S tur att man har inglasad altan;) 
Kläder efter väder! 

Nej nu är det dax att byta om till renoveringskläderna:)

Ses!

090504 - oj vad tiden går

halloj! Allt är bra med oss. Vi håller bara på å river ur huset;)
Allt går som det är tänkt än så länge iaf. Mycket skit är det att städa upp.

Jag håller även på med min sista praktik nu och det känns bra och är kul:) Det är mindre än en månad kvar nu:S hihi kanon kul!:D

Maj brasan blev fin och brann läänge. Johan kastade på lite små grejer igår och då fattade det eld igen. knasigt. Att glöd kan överleva så länge.. jaja nu är det dax för frukost!:)

tjoflöjt!

RSS 2.0