Sensation White i Amsterdam


 
Jopps vi packade bilen och stack ner till amsterdam. Pirr i magen, vackert väder och trevligt sällskap. För mig blev det första gången utomlands, om man inte räknar norden.

Det tog ca 17 timmar att köra ner. Det var mest konstigt att komma till ett land där man inte förstod vad någon sa eller som förstod vad du sa. Tur att hahne va med annars så hade jag varit helt lost när va skulle köpa frukost i tyskland. Resan ner var helt ok annars. Jag trodde att det skulle bli mycket jobbigare men visst var vi trötta när vi väl kom fram till campingen. Kvällen spenderades inne i amsterdam med alla "mysiga" gränder och coffiehouses. Det var faktiskt en ganska intressant och fin stad med alla åar och restauranger. Vi hamnade på ett stekhus där vi åt och tog en var sin öl. Det var gott men vi var helt slut så kvällen blev inte så lång. Nästa gång hoppas jag vi stannar längre så man hinner uppleva innerstan lite mer. 

Sensation lördagen började med frukost i gräset utanför tältet, macka med potatissallad, jouice och en kall öl, mycket gott:) sen slappade vi hela dagen så vi skulle orka vara uppe hela natten. 

Sensation
Vi gjorde oss i ordning och begav oss till bussen som skulle ta oss till arenan. Alla var vitklädda. Det kändes coolt. Bara att stå och vänta på bussen. Vissa hade verkligen lagt ner tid på sin outfit, jag tänkte inte så mycket på min.. men till nästa gång så;) Iaf bussen kom och det var väl 350 grader varmt där inne, jobbigt. Men det gick fort och vi var snart där. AScoolt. När vi klev av bussen och började närma oss ingången så ja.. det var en helt underbar kännsla. Alla va där för samma sak och här fanns folk i alla åldrar:) mellan 18 och 60 typ. Helt underbart! Vi fick köa en ganska långstund men sen var vi ju inne.. och där blev kännslan ännu större. Det var helt sjukt!:) Några stod och delade ut små ficklampor, som man trädde på fingrarna, ascoolt;) hehe Gissa om det pirrade i magen när vi väl kom upp till arenan!!! Min magen "dansade" redan. Vilken kännsla! Jag kunde inte sluta le. This is the shit! tänkte jag och vi letade upp några platser att sitta på tills det började.

Alltså alla människor såg ut som små vita myror. Överallt va det folk till slut. haha ca 40 000 dansande människor va det där den kvällen. helt otrolig upplevelse. Att bara höra alla vråla ut all sin glädje över att vara där.. jag får fan gåshud när jag tänker tillbaka på det. Sebastian Ingrosso(?) spelande lite MJ för att hylla honom och alla sjöng med!:') Häftigt men jag hade nog valt en annan låt. Många bra DJs va det iaf:) Vi orkade stanna till tio i 4. Vi var väl tillbaka på campingen vid halv 5, efter en skräckfärd med en galen busschafför, tur att man va så trött. 

Här kommer bilder!
 
 
      

















Hur coolt som hällst!:D

RSS 2.0