090330 - *ih*

Ja nu är det spännande på riktigt!

Snart husägare?!:O:D:S  


*håller tummarna*

090329 - fest, kalas och amsterdam!:)

Biljetterna är äntligen köpta. Vi ska verkligen på sensation white i år. Shit. Det är stort. Amsterdam here we come! Det ska bli en så otroligt fantastisk upplevelse. Jippi!

Igår blev det kalasmiddag för pappa, utgång på hantis och självklart släckning av lampor mellan halv nio och halv tio. Riktigt mysigt faktiskt!

Ja på onsdag sticker pappa till varmare breddgrader i tre veckor. Han ska på en rehabiliteringsresa och träna och äta bra så han kan gå ner i vikt och få sig en ny njure. Det skulle vara helt underbart:)

Imorgon är det måndag igen och sommar tid och sista dagen på budgivningen förhoppningsvis *hoppashoppashoppas* det skulle inte göra något om det var vi som fick köpa det.. faktiskt. *snällasnällasnälla*;)
Men men vi får se imorgon. Mycket nervpirrande och spännande.. shit:S

Hoppas ni andra haft en underbar helg!

090327 - nervpirrande dag..

Svettningar, magont, darriga händer och nervösa skrattanfall. Ja shit. Där har ni min fredag. Och fortsättning följer på måndag.. :S jag e så nyfiken på hur det kommer att sluta.. hihi.

Nu har jag njutit av  god kebab med trevligt sällskap och bra film. nu ska jag snuffla på älsk en timme sen är det dax för sängen.. viktig dag imorgon me:)

nattinatt

090326 - sol sol sol!:)

Idag ska jag plugga..

egentilgen..

men vem vill sitta inne och ruttna när det är så fint väder? Nej nu ska jag göra mig iordning och åka ut till cia en sväng:) Tja!

Bilder från dagens prommis


Sötaste och mysigaste hunden:)


matten och hunden:)


   Väl inbäddad gudson :)

090325 - löning och vårväder!:)

Ja visst är det alltid trevligt med lön:) den här månaden kom den tidigare än vad jag tänk mig. Men det gör inget alls.. pengarna var ju slut iaf:)

Det är mycket hus tänk nu.. Lätt att det blir så.. folk måste ju tro att jag och johan är galna och det förstår jag. Men det känns som att det är rätt iaf.. Visst är det kanske lite tidigt att köpa hus ihop hihi men man måste ju få vara lite galen ibland eller hur;)

Idag har jag varit hos cia. Vi har varit ute och gått lång prommis=skavsår, dumma skor. Men det var skönt! herregud vilket väder det är idag, helt underbart! :D ska strax hoppa in i duchen sen ska jag iväg och handla sen bli det grillad lunch/tidig middag hos cia:) Gottgott!

Väntar ivrigt på att mäklaren ska ringa! hihi spännande som 17 är det!

090323 - husvisningen

Känslan hela dagen har varit ---> jätte pirrig:) hihi

Husvisningen gick bra och vi är fortfarande intreserade av att köpa huset. Visst att jag kan väl tycka att det var mer att renovera än vad jag trodde men på något sätt så var det ändå mindre:) hihi vi får väl se vad som händer nu.
Det känns mycket spännande!:)

tja!

090320 - Jag kommer alltid..

.. att älska dig johan! Du lyfter mig till skyarna varje dag! Det är bara så himla underbart att få vara i din närhet.. och när du ser in i mina ögon.. jag dör! hihi av lycka självklart! Du är underbarast älskling! Vill bara pussa ihjäl dig! ÅH! <3

 

Bäst låt just nu: http://www.youtube.com/watch?v=-HuoJEgQZcQ <-- så jäkla rätt! älskar texten!:'D


Tack snälla marielle för den jätte braiga mobilen:) Nu är jag äntligen kontaktbar igen:)

Trevlig helg allihopa!

090319 - Några ord om en bra dag:)


Vi firade ju ett halvt år tillsammans för några dagar sen. Vackra blommor och trerätters på Athena i Arboga. Det var helt tokigt gott. Kunde nog ha ätit ihjäl mig;) Tack så mycket älskling! Blev verkligen sådär jätte romantiskt som det bara blir på film hihi Känndes underbart att bli så uppvaktad! *lovelovelove*


Idag var det en stor dag oxå..Vi var på möte med banken. Allt gick bra och vi fick lånelöfte:) Nu väntar bara huset.. visningen är på måndag. Spännande:)

Nästa vecka blir en mycket viktig vecka. Prov i sjukvården och redovisning.. Meeen det är så tråkigt att plugga när det är så härligt väder ute.. eller ja.. solen skiner ju men det är inte direkt varmt.

Jag var ut till min vän cia och hennes son, min gud son, johnny igår. Vi va ute och gick och det känns i öronen, halsen och i näsan idag. Ont och snorig villsäga:( Hoppas det inte blir något mer. Ska knapra vitaminer.


Nehe.. dax att ta tag i pluggandet.  


Ut och njut ni andra!;)


090317 - Jag + Johan= ♥


Idag är det hela 6 månader sen jag och johan blev tillsammmans:O Tiden har gått så fort och allt är fortfarande underbart pirrit. Känns som  om jag blir kärare och kärare i honom för varje dag som går.. ♥

    
september - där va här allt började ♥

 
Oktober ♥

 
November ♥

 
December ♥


Januari ♥

me and honey

Februari ♥

Mars
är bildlös. Kanske fixar en ikväll;)

Vårat möte:
Tänka sig att oscar fick till en sån full träff. ;) Det kunde nog ingen tro..
Jag och Johan träffades genom en blinddate för er som inte vet.. Jag hade fått ett mess från ett okänt nummer
"hej" Jaha tänkte jag.. Vem är du..? skickade iväg det till det okända numret. Hann inte tänka mer på det för att det kom ett nytt mess. "Har du lust att gå på en dejt?" De va från min bästa kompis lillebror d v s oscar..
"med vem då?" svarade jag
"En jävligt trevlig kille." svarade han
Får svar från det okända numret "den jävligt trevliga killen;)"
Vi bestämde att vi skulle höras när jag slutade för dagen. 

Tänkte inte mer på det.. Skickade iväg ett mess när jag kom hem. Fick reda på att dom skulle ut på hantis samma kväll. Det var en onsdag. Jag skulle upp och praktisera dagen efter.. började 7 så jag ville inte att det skulle bli så sent på kvällen. Vi messade under kvällen och sen gick jag till hantis, vi skulle mötas där.

Och på den vägen är det.. vi sågs och jag föll som en fura. Johan va den sötaste killen med dom underbaraste ögonen jag någonsin sett! Jag visste att "this is it". Vi bestämde att vi skulle ses hos honom för en omgång paintball några dagar senare och sen blev jag kvar:) Sen dess har det varit vi. Vi blev ju inte tillsammans på en gång.. men kärleken uppstod nog på en gång.. hihi. åh.. underbart! ♥

090315 - Söndag, underbara söndag:) ♥

Inge bakis, solsken ute, söt pojkvän tättintill. Kan det bli bättre?
Nej, jag tror inte det:) Är himlans nöjd med livet idag..

me and honey
                                                             ♥♥♥
Kärleken har varit mycket stor idag.
Stor, varm, mjuk.. iform av en hand som hela tiden sökt sig till min.
Mjuka läppar som möter mina. Leende ögon gjorda för att möta mina.
Fågelsång i skogen. Kärlek. I detta nu vill jag vara förevigt.
Aldrig vill jag vara utan dig älskling, aldrig. Jag älskar dig så mycket! ♥

Har gått och blivit kär i en tapet oxå:) Den är så himlans söt:)



Nehe.. snart dax att åka in till stan. Nästa vecka är det dax för möte med banken:S nervöst..

090314 - Melodifestivalen

Jopp. Ikväll blir det tacosfrossa med älsklingen, vänner och melodifestivalen.

Jag kommer ihåg när man va yngre och fullkomligt ÄLSKADE melodifestivalen. Men så är inte längre fallet .. var lääänge sen jag ens såg nån final eller delfinal. Men det blir nog kul. Hoppas det finna nån bra låt iaf.

Vem hoppas ni ska vinna?

090313 - Fredag.

Lugnt och skönt. Inte något inplanerat alls. AS skönt. Jag har varit hemma, druckit kaffe, sökt jobb och tänkt på framtiden hela dagen. Det är mycket att tänka på. Jag är så himlans lycklig:) Fattar inte hur allt kunde bli så bra.. hihi men jag klagar inte!! Det kunde nog inte blivit bättre:D His all that!<3

Idag är det ju fredag.. förut var det partydagen.. nu är det kebabmys dagen. Det låter inte som att det är så kul men det är faktiskt skönt att inte hela livet kretsar runt alkohol och partyn längre.

Jag undrar hur framtiden blir.. Tänk om jag inte får nå jobb..? Nu har jag sökt 3 jobb. Ska hem till mamma och pappa och skriva ut papper till ett 4de jobb. Dom närmaste 2 veckorna kommer jag nog gå som i dimma.. Nästa vecka ska vi till banken på möte. Känns as jobbigt att jag inte har någon inkomst eller sparande:S Tänk om dom säger nej p.g.a mig?:S nej vi får se.. orkar inte oroa mig över det nu.

Om nån undrar varför jag inte hör av mig så är det för att jag bli döv av mig mobil. Det går inte att sänka ljudet så det skär i öronen..:( Och så är det asdrygt att skriva sms. Jag har kommit på hur man sätter på stavningsprog men.. e nej jag hatar den där mobilen! Jag vill verkligen inte ha den!:( blä. Saknar min.. MIN mobil.:( Skulle få köpa en kompis mobil men inte trodde jag att det skulle ta 2 veckor att skicka den till köping från stockholm?*piiiiiiiiik* Börjar bli ganska trött på att vänta, om jag ska vara ärlig. Jaja läget är ju som det är iaf.. jag har ju inte råd att köpa nån annan så jag får gott vänta.

nehe dax att göra sig iordning och bege sig iväg till föräldrarna.

Helgen spenderas ute hos älsklingen. Kababmys ikväll och tacos och melodifestivalen imorgon:)

Trevlig helg på er!

090312 - händelselöst

Jag skriver inget för att det inte händer något.

Men jag kan iaf skriva att vi ÄNTLIGEN fått visningstid för huset. Jippi!:)
Mycket att tänka på när det gäller husköp men nu längtar jag verkligen ut på landet. Det har jag gjort hela mitt liv. Och om vi köper det här huset så kommer vi ha något, läs MYCKET, att göra ett år typ haha men sen så.. åh vad jag längtar:)

Måste åka hem till David, Heidi och aron nån dag och se hur det går för dom:) Va så länge sen vi sågs:)

Nej nu e det dax att göra sig iordning för att bege sig till öb.
Hoppas att allt är bra med er!

090309 - helgens festligheter:)

Jag hade förfest här i lördags. Kanon kul. Något "kort" kanske haha;) Martina åkte hem 21:20. hahah jaja så kan det gå;) Här kommer lite bilder iaf. Jag hängde med grabbarna ut på hantis. Det var hårdrock på övervåningen. typiskt. inte min smak så jag höll mig därifrån så länge jag kunde. Annars var det lagomt med folk. Kommer säkert nån bild på magazin:) Här kommer iaf lite bilder från förfesten:

                                         Kalaspinglor;)

                                 

På söndagen mådde man ju sådär.. Skulle ju infinna sig på kalas för lillan, i etuna, ganska så tidigt så jag slutade dricka i bra tid.. tyckte jag men jag hade fått i mig lite mycket iaf.. vågade inte köra så de fick älsklingen göra.. stackarn. Gu va hemsk jag är när nån annan kör min bil.. Jag är väldigt rädd om den.. förlåt, älskling. 

jaja nu e det snart dax för matlagning strax... imorgon är det ju iaf sovmorgon *weee* :D
 

090307 - Så länge vi har varann<3

Vad skulle jag göra utan alla mina underbara vänner? Jag älskar er alla så mycket! <3
Ikväll är det party med bästa martina:) Storebordern och några kompisar till honom skulle oxå komma förbi, det blir nog kanoners. Ska försöka ta lite bilder under kvällen.. Vi får väl se hur suddigt det blir;)

Imorgon vankas kalas i etuna. Lillan fyller hela 21 år.. shit. Alla börjar bli så gamla.. vart tar åren vägen?

Hoppas att alla får en underbar kväll/helg.


Älskar min johan mest av allt!<3<3<3

090305 - en av dom mysigast dagarna i mitt liv:)

Fikat, mysit, busat, duschat, tvättat och klätt på sötaste killen i stan idag:)


                                                     Busungen:)



                               Lyckligt bullmonster:)



                              Tant Fia och bullmonster:)
                                   


Mycket mycket härlig och underbar dag!:D Tack!


Jag saknar min mobil!:'(

....jag saknar framför allt alla sms som fanns i den:'( Hela 6månaders smsande från älsklingen.. Det knyter sig i magen när jag tänker på det.

Jag ska nog inte ha nån likadan mobil.. då kommer jag bara att tro att smsen finns på den fast dom inte gör de.. sucka.. fy så trist.. Har inga puttinuttiga sms att läsa när jag känner mig nere, ingen överfull telefonbok att radera nummer ifrån.. inga bilder som lockar fram gamla minnen.. allt är borta :'( Blir bara så ledsen.

fy faan.

090303 - Kontaktbar igen;)

Idag har jag fått mitt nya nummer. Tror nog att jag trivs bra med det. Inte så svårt att komma ihåg. Just nu letar jag mobil bara.. Ska börja med att köpa en kompis mobil. Den är lik min förra, samma funktioner förutom videosamtal men det hade jag ingen användning utav i den förra mobilen heller. Mobilen jag har nu är en stenåldersmanick. .Ingen kamera, inget stavningsprogram, ingen färgskärm, mutter!  I hate it.

Väntar även på att polisrapporten ska komma.. undrar hur långtid det tar..

Ska ta tag i disken och matlagning nu:]

Tjolahopp!


En utmaning

Regler: Det här är svårare än du tror!
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!
Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till! (DETTA BLIR INTE LÄTT)

1. Vad heter du? Sofia
2. Ett ord på fyra bokstäver: Sova
3. Flicknamn: Sara
4. Pojknamn: Sebastian
5. Yrke: Snickare
6. Färg: Svart
7. Klädesplagg: Sidenblus
8. Mat: Snitsel
9. Sak i badrummet: Såpa
10. Plats/stad: Sala
11. En orsak att vara sen: Snöstorm
12. Något man skriker: SOLEN!
13. Film: Så som i himmelen
14. Något man dricker: Saft
15. Band: Slipknot (?)
16. Djur: Svala
17. Gatunamn: Storagatan
18. Bil: Subaru Yea!:D
19. Sång: Sommarlov eller varför inte "Sommar, sommar, sommar"
20. Aktivitet med fler än en deltagare: Singstar


Lycka till! (DETTA BLIR INTE LÄTT)


090302 - Tillfället gör tjuven? *morrspottfräs*

Mars började inge bra iår. Jag och älsklingen stod på dans golvet och njöt av musiken och dansade, sen kom våra hyttkamerater och berättade att vi haft inbrott. jaha.. jippi. 3 mobiler borta. 5 månader av kärleksfulla sms, alla kontakter. Jo tack allt är borta. Bilder, musik. Inget kommer någonsin bli sig likt. Hur ska jag ha råd att köpa mig en ny lur? ÄLSKADE min mobil juh! Vill ha den tillbaka!! nu!

fuck it. Jä*la idioter som inte kan låta andras saker att vara.. blir så jäkla trött på alla idioter som inte kan låta bli andras egendom. fy f*n så fult! *morrspottfräs*

Va ut på blocket och letar efter en likadan mobil.. Hoppas jag hittar nån snart. Drygt att inte kunna höra av sig till nån..

Det var många som hade blivit av med sina grejer.. Vissa hela resväskor med kläder å grejer.. hur kan man bara ta? Det gör mig så förbannad!!

Annars så va kryssningen jätte kul. Mycket trevligt sällskap och bra musik.. meeen stölden förstörde hela resan tyvärr..

Känns overkligt att allt är borta..

Till dig som har min mobil: Vänta bara! Snart har inte du nån användning utav den.. Ska spärra den så fort jag bara kan! Har inte jag den ska fan inte nån annan ha den heller!

Tack till sercurity ombord som hittade en massa mobiler men inte våra. Och tack till polisen för all hjälp..

*snyft* 

RSS 2.0