091021 - onsdagar

Onsdagar har alltid och kommer alltid att vara speciella för mig och johan. Vi träffades första gången på en onsdag, vi blev tillsammans på en onsdag osv:)



Jag är så himla lycklig att allt blev så rätt på en gång. Johan är mannen jag har väntat på och längtat efter i hela mitt liv. Våran kärlek är så stark och vacker så jag vet knappt vart jag ska göra av alla mina känslor. Det känns så overkligt att jag funnit mitt livskärlek. Dom som kännt mig länge förstår vad jag menar. Det fanns en tid då jag aldrig trodde att detta skulle ske, att jag skulle hitta min prins. Men här står jag idag med en underbar man, en egen gård, lyckligast i världshistorien. Helt galet bra!
Det är hit jag längtat hela mitt liv!


091016 - en såndär dag

Idag är det en såndär jobbig dag.

Gårdagen tillbringade jag med min gudson och hans mamma, min bästis cia. Det blev en underbar dag trors att jag var/är trött och sliten ända in i själen. Johnny är så underbart söt liten kille och cia en mycket bra mamma. vill ha en egen snart!! Undrar hur en annan kommer bli som mamma :S men det blir nog bra när det väl händer..

Men iaf. Jag har tänkt mycket idag. Jag hadde tänkt att byta olja + oljefilter och termostaten på skrutten min idag. De gjorde jag oxå, med gråten i halsen. Jag vet inte varför jag mår som jag mår just idag. Känner bara att jag måste få ur mig detta. Vart är jag på väg? Jag är så trött. Ont i kroppen, framförallt i armarna.

Varför får jag inte mer jobb? Pengar. Därifrån kommer smärtan i magen. Känner mig värdelös.
Jag känner mig utanför livet just nu. Jag och johan ”träffas” knappt längre. Visst ses vi varje dag och jag vet att han älskar mig och håller mig kär så känns det som att vi håller på och glider ifrån varann. Det var länge sen vi bara hade en kväll för oss.
Huset. Jag vet att han vill att huset ska bli klart men måste man stressa och jobba på tills man kolapsar? Prioriteringar. Jag vet inte vad jag trodde skulle ske när vi köpte skogstorp men inte trodde jag att vi skulle glömma oss. Vart är du min älskling? Det här är väl mitt sätt att sätta ner foten. Jag accepterar inte att han sliter ihjäl sig. Jag vill ha en pojkvän kvar när huset är klart oxå. Jag känner mig otillräcklig. Det finns inte så mycket jag kan göra i huset just nu och det känns inte bra. Suck.  

Det är bara en sån dag. Då man bara ska krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet.

Ge mig en dag, en ledig dag i kärlekenstecken så att vi får en pause. En välbehövd vila. Kunna vara bara han och jag. Nu låter det ju som att vi inte alls är lyckliga men det är vi. Utan johan skulle jag inte vilja andas. Han är mitt allt och det kommer han alltid att vara. Jag älskar honom över allt annat. Det är bara lite mycket.. just idag.

Nu har ju iaf turen på min sida idag eftersom jag lyckats byta både oljefiltret och termostaten helt själv, stolt.

Så. Det var skönt att få skriva av sig lite. Livet är inte alltid så enkelt, framförallt inte när man har mycket att stå i och inte mycket går som man tycker att det ska. Jag trodde att jag skulle få en heldel jobb som undersköterska men nu är det ju lågkunjuktur så vad ska man förvänta sig? Lön? Njee. Fy jag känner för att dricka mig full och bara glömma alla obekrämligheter för en stund. Skulle vilja träffa min storebror mer, ja mina syskon överhuvudtaget. Fikade med honom på stan i veckan och fick en liten insikt i hans liv just nu. Önskar att jag kunde finnas tillhands för både honom och min lillasyster just nu:/ Vill att ni ska veta att jag håller er varmt om hjärtat trots att jag inte alltid har tid att umgås.

Nej nu ska jag städa lite här hemma och vänta på att älsklingen kommer hem.

 


September, kärleksmånaden <3

Månaden då johan och jag nu firat ett år tillsammans <3

Det har även varit en upplevelse månad, iaf detta år. Vi har tex varit till sala silvergruva och till soLOVEnien;) Skriver om slovenien en annan gång.

Sala silvergruva. Häftigt men svinkallt. Hade man varit inne på deras hemsida och läst på lite så hade man varit mer beredd på att det inte var mer än 2-4 grader varmt där nere.  På 155 meters djup fick vi en rundtur. Det var himla trevligt men kallt. 



RSS 2.0