Tröttis

Jaa.. man är ganska trött. Slut för att vara exakt. Känner mig pigg medans jag är "igång" men stannar jag upp för en stund så är jag helt slut. konstigt. Vet inte om jag är trött på att vänta på att få sätta igång på allvar. Köpa bebis saker och kläder och titta på barnvagnar och bara gotta mig i allt som har med bebisar att göra. VILL!! men det känns förtidigt. snart... mycket snart.

Lina var på gekås och shoppade loss åt mig i helgen. Det blev nappar, nappflaska, söta mjukis råttor till vagnen, en pipmugg, badrumsmattor, ett voffeljärn och en elvisp. Mycket bra saker! tack så mycket, bästa blivande moster<3 Känns fortfarande helt bananas att det faktiskt kommer komma en bebis till detta hem om ca 18 veckor. Helt tokigt. Våran bebis.. underbart och läskigt!:D

På onsdag ska jag till etuna och hälsa på syster och förhoppningsvis se deras nya soffa:) Det ska bli kul. Ska även hämta babyboxen från babyproffsen och kolla in lite vagnar. Vet fortfarande inte vad jag är sugen på.. ska kolla mer på blocket oxå.

Annars så är det mest jobb denna vecka. Väntar även på att julgardinerna ska komma. Vore super bra om dom hann komma innan helgen.

I helgen ska det bakas pepparkakshus:) och ev kokas knäck. sista helgen jag är ledig innan jul.

jaja nu väntas kvällsmys!:)

The power of LOVE

Jag är nog lite galen idag men jag ÄLSKAR hela världen!!

Kärleken jag känner, kärleken du ger, kärleken alla delar, den är så vacker!
Hela min värld är i ett skimmer idag:) Tack alla mina kära vänner som ger mig kärlek och energi!
Jag är så himla lycklig! Jag har verkligen allt jag någonsin önskat mig. Och mer därtill. Jag har en kille som är den bästa på denna jord! Hi rocks my world! Älskar dig så högt, johan! du är mitt allt!

Och min familj, min älskade familj. Vad skulle jag göra utan er!? Jag hoppas verkligen att ni vet att ni finns i mina tankar var eviga dag! Jag älskar er allihop! <3


Hörde några av dom vackraste orden igår : Du bär på de du kommer älska högst i denna värld.
Det gick rakt in i hjärtat, jag ryser i hela kroppen. För det är verkligen sant.

Jag bär på mitt första barn. Känns otroligt. <3 Du är så älskad redan lilla bullen<3

Oförberett gnälligt.

Nog för att dom sa att det skulle komma snö men hallå?! Ibland har dom tydligen rätt och visst är det lite mysigt men jag har inte riktigt hängt med och hunnit fixa fram allt som borde finnas framme när det blir sånt här väder.

Mina vinterkängor tex. Dom står kvar någonstans på logen hos johans pappa, och inte har jag mod nog att klättra upp dit och hämta dom heller. Inte heller hade jag/vi hunnit fylla på vedförrådet på altan, så ja har fått släpa skottkärran full med ved i 2dm kramsnö. Vi har inte heller frågat grannen om han har lust att ploga våran uppfart/parkering i år oxå, inte heller har vi tagit hit 4hjuligen så vi kan ploga med den. Vi är alltså oförberedda. Men ja.. vi äger ju iaf en snöskyffel. Men johan är på gotland och jag är inte i skottasnö tillstånd. 

Annars så är det som sagt ganska mysigt. Just nu är jag fast här ute på landet för att bilen min är på verkstan och johan är som sagt, på gotland. Känns lite konstigt att inte kunna ta sig någonstans, att behöva förlita sig på att andra fixar en hit och dit.

Igår var jag iväg och köpte mina första mamma kläder:D kändes lite konstigt men gu så sköna!! Äntligen ha byxor som inte klämmer åt och som går upp över magen:) helt underbart!
Nu har jag även börjat känna att jag inte kan sitta som jag vill för då blir det ett jäkla bökande därinne:D Och det är väl bara att lyda.

Vore skönt att kunna ha ett par mammabyxor på jobbet oxå.. får nog prata med chefen. På tal om chefen så ringde hon idag och frågade om jag hade lust att få mitt vik förlängt till den sista jan! Självklart sa jag ja! Då är det bara en månad som är obokad för jag lär ju gå på mammaledighet omkring den sista feb. Beroende på hur man mår. Kanske får för mig att gå tidigare oxå;)

nej nu väntar lite tvätt och städ innan verkstan ringer.

Tjoflöjt!

Våran kärlek bär frukt<3

Ja jag och johan väntar vårat första kärleksbarn:D
Känns helt otroligt. Allt har gått så fort. Den 25 mars 2011 väntas tillökningen anlända och allt känns kanon och ser bra ut. 
Så det är mycket på planeringen just nu. Mycket att tänka på.. mycket som ska ordnas men det känns otroligt bra:D Är så himla lycklig!


                                          Lill*n<3

Ett stort plus är ju att huset är beboligt och börjar ta form till vårat hem, äntligen. Vill så gärna köpa möbler och inredning och sätta upp tavlor men allt har sin tid. Vi får börja med att boa in oss. 

Vi har även skaffat oss en ny famlije medlem. En liten vilde vid namn Pelle. Han skänker många glada skratt. 14veckor och mer vild än tam men det är bra för han ska ju bli våran jägare:)


                                             Pelle


Till en vän

Jag fick dig när allt var som sämst. Du kom till mitt liv när jag behövde dig som mest. Liten, rädd och söt. Första dagarna spenderade du under mitt täcke, sen vågade du dig fram. Du var nog det bästa beslutet i mitt liv. Från att du kom hade jag någon. Jag var inte så ensam.
Du gav mig så mycket, min lilla dam. Du fanns där jämt. Väckte mig på morgonen, mös i soffan, höll mig sällskap när jag var sjuk och höll mig varm när allt känndes så kallt. Dom bästa åren har jag haft med dig.

men nu är du borta. Du fick ont, blev inte dig lik. Åldern tog ut sin rätt. Jag stod länge i valet och kvalet hur jag borde göra. Du var min bästa vän, inte kunde jag låta dig lida, du som gjort mig så gott. Nu får du äntligen vila.. busa och sova hur mycket du vill. 

RIP Tufflan - min speciella lilla dam.





Älskade vän.

RSS 2.0