Tjejkväll

Ja det blir nog himla kul ikväll. Ska strax hoppa in i duschen efter att ha ätit och innan de kört subban på åkern. hihi det är så himla kul! Cia och johnny och några till kom förbi oxå.

hihi det är tydligen VIP biljetter till lets dance!:D hehe Very Importent Person haha;) yee!

jaja nu e det dax för en dusch!
tjoflöjt

090130 - fredag

Ja idag är det fredag. Det var segt att gå upp idag.. jag vill verkligen inte.. men att bara ligga och mysa med katten i sängen hela dagen är inte acceptabelt när man vet att man måste plugga. Veckorna går så fort. Hinner knappt med att göra någonting känns det som. Ska sätta mig med lite skolarbete nu sen e det dax att göra sig iordning.. Har några saker jag verkligen skulle behöva hinna med idag.

jaja vi får se vad jag hinner med!
Todilo!

minuterna går sååå långsamt

Utan min älskling så går minuterna sååå långsamt!
Det finns liksom inget att göra.. ingen att pussa på, ingen att kramas med, ingen att prata med.
miss him like crazy!

just nu tittar jag på "sveriges sämsta bilförare" haha ett himla roligt program. Vissa ska ju bara inte ha körkort.

Älsklingen sitter just nu på wallmans salonger.. är något avis måste jag säga.

Funderar på vad jag ska ha för belöning till mig själv för att varit så duktig att jag slutat röka.. ska nog kolla efter några resor.. se vad det är för priser..

jaja tjoflöjt!

090129 - åldersnoja?

Kan det vara därför jag känner mig så stressad över allt.. ja typ hela mitt liv.. jaja vi får väl se om det lugnar ner sig snart.. åldersnoja.. ja varför inte?

Många har undrat hur det går med rökningen och jag kan meddela att allt går kanon bra. Trodde inte att det kunde gå så fort från att vara beroende till att inte vara beroende. Sista dagarna med plåster nu. Visst är det jobbigare att umgås med folk som röker men det går, om man vill;) Hade jag inte haft johan som stöd så hade jag nog inte klarat det lika bra som jag gjort. Tack älskling!

Träningen börjar igen på måndag:) Längtar verkligen! Va hem till mamma och pappa igår och hälsade på. Fick med mig min förhoppningsvis nya bästa kompis hem haha en boxningssäck:D Vi satte upp den i taket igår. *jej* Så nu kan man slå några slag varje gång man går förbi den;) hoppas på resultat snart!;) Ganska smart timeing oxå för då kan jag ju slå på den när jag blir röksugen:)

Nej nu är det dax att ta tag i disken. Ska hem till Cia strax och titta på filmer och fika tänkte jag köpa med:):) semlor!?

Johan åkte till stockholm idag och han blir kvar där över natten så det blir tomt här..:( Ja visst ja hihi han ringde här om dagen och frågade om vi gör något speciellt den 6 feb och jag, yrvaken, svarade nej. -Bra för vi ska på Let´s Dance! 
hihi gu så kul! Inte för att jag sett ett enda avsnitt men bara att få åka till stockholm och se hur dom gör när dom spelar in å så blir nog en upplevelse och att göra något tillsammans är ju kanon kul:) 

jaja ses/hörs!


090128 - "Vi har det så bra vi två"

Ja jag vet att jag är tjatig men jag älskar johan! Han är det bästa som hänt mig och han finns i mina tankar hela tiden. Därför blir det att jag skriver mycket om honom:D eller oss *hihi*

Igår var han så himla söt. Han lagade mat och diskade så att jag kunde sortera alla mina pärlor:) Åh älskade:)  Nu tror jag att jag fått ordning på dom iaf.. skulle vilja ha någonstans att hänga upp alla smycken som jag gjort oxå så dom slipper ligga i en låda.. men hur löser man de?
 
Idag så ska jag förbi firman och städa sen vidare hem till mamma & pappa och hälsa på. Var evigheter sen jag träffade dom. efter det ska jag handla och sen ut och gå med M om tiden finns. Hoppas de!

Det blev ingen träning i måndags och jag är bättre i knät idag!:D Weee! var orolig där ett tag men idag är det inte alls lika svullet. Ska försöka hitta något bra bandage eller nått som jag kan ha när jag tränar. 

Nej nu e det dax att ta tag i mig själv;)
tja! 

090126 - träning och svullet knä?

hmm ja jag vet inte vad jag tycker om det. Första träningen så trampade jag snett och mitt knä halkade ur led. Inge skönt alls.. det är inte första gången det händer mig men jag har inte varit svullen så länge som jag varit nu. Undrar om det är smart att träna. Det gör ont när jag belastar och det känns ostadigt och klumpigt. Har det lindat nu.. hmm ja vi får se om det blir nån träning ikväll.
Annars så har dagen varit bra. Glömde dock bort att det var ett arbete som skulle vara inne idag. ops hihi hade förträngt det.. jaja jag får jobba lite extra med uppgifterna i veckan. Ska läsa lite om hjärnan nu sen e det dax att fixa middag:)

Träna med svullet knä?

090125 - en längtan

Jag har en längtan. Samtidigt som jag vill att tiden ska stå still, så man kan njuta med av varje sekund, så vill jag snabbspola mig igenom detta år. Ja jag vill att det ska börja hända grejer. Känns nästan som att jag trampat upp denna stig för många gånger. Det är ingen stig längre snarare 4filig motorväg. Jag vill köra 200 men jag vet att det är 110.


Längtan blev ännu större igår. Igår föll jag pladask för ett paradis.Hur ska vi någonsin kunna hitta nå likvärdigt detta? Allt känns så rätt. Som att jag äntligen hittat hem, att jag är där jag ska vara. Det känns som att det är början på något stort.. åh va jag längtar.

s<3j


090122 - Aj!

Inte så farligt som det var i tisdags men jag har träningsvärk i dag. eller de kanske inte är de heller..? Stel som ett as men inte direkt ont. Kul är det iaf:D Hoppas på att kunna göra några armhävningar om några veckor.. får nog öva lite hemma oxå;)

jaha ja.. 22 jan.. Idag, fast för ett år sen, tog jag körkort:) hihi shit va nervös jag var! Men det gick ju bra ändå.

Idag ska jag träffa Tilda. Har inte träffat henne iår än:O helt tokigt! Det ska bli så kul!! Dricka massa latte och bara snacka. åh vad jag längtar!

jaha ja då lär jag göra mig iordning och sen plugga lite innan hon kommer!

måste bara säga att jag har världens bästa pojkvän! <3
så himla söt å snäll e han, hihi jag är så lycklig:):) *skuttar iväg*


"på rosa moln svävar jag omkring och njuter av alla vackra ting
och jag tänker aldrig mer kommer ner, jag tänker stanna här, för det är trevligt trevligt.
Om du vill va me, e det bara att räkna till tre, så kommer jag och hämtar dig och vi får det, så trevligt trevligt trevligt";)

090121 - TOK KÄR!

Ja idag pirrar det i hela magen!:) Längtar efter älsklingen som 17 och klockan som är så lite.. hur ska jag klara mig?!:S hihi får pussa på katten så länge;)

Idag ska jag nog ta tag i lägenheten en sväng. Dammsuga, moppa å så.. det behövs. Dax att dra på lite bra musik och sätta igång kanske.

Imåndags börjarde jag träna boxersice igen. å det är så kul!!:D Har dock haft träningsverk i hela kroppen så jag låter som en gammal tant när jag rör mig haha "så det är sådär du kommer låta när du är 80?" de va johans kommentar igår. Men det är kanon kul träning iaf:) man blir snabbt starkare och känner sig friskare. Var och köpte egna handskar igår för dom man får låna där luktar pekka!  

jaja nu ska jag städa!
Tjoflöjt

Sofia<3Johan

mitt i pluggandet

Ja jag läste en sån häftig text nyss.
Jag tror inte på nån gud dvs att jag är ateist och tror nog på ödet.. eller ja jag vet helt enkelt inte.
jaja läs iaf!

Det finns inga hamnar, som jag kan uppfatta som slutmål, dvs det finns inget givet slutmål för mitt liv, som att komma till himlen, bli miljonär, eller liknande.
Det finns ingen mening med livet, utan endast mening i livet.
Det finns inga sjökort att styra efter dvs. ingen utanför mig själv som kan tala om för mig hur jag ska styra båten.
Ingen gud, inga naturlagar, inga samhällslagar eller medmänniskor som kan hjälpa mig.

Människan är ensam och fri, såtillvida att hon kan försöka styra båten.
Men de skär, grund och stormar som hon råkar på kan hon inte välja. Hon har inte heller möjlighet att ändra de nödvändiga villkoren för sitt liv. Eftersom hon har frihet, har hon också ansvar, inte bara för sig själv, utan också för andra människor.

så vacker:)

090118 - du gör mig hel

Idag kommer älsklingen hem!:) åh va jag längtar!
Åh vad jag älskar dig!



                                            "Du gör mig hel"

090117 - <3

Ända sen jag var liten har jag velat bli gammal eller kanske inte gammal men vuxen. När blir man vuxen? Jag ville ha ett jobb, träffa en bra man, skaffa familj och leva lycklig på landet med mina djur och ha det bra. Så hur långt har jag kommit? Jo jag har precis kommit på vad jag vill jobba med och jag har träffat en bra man. Jag är snart 26 år. 

Ibland blir jag så stressad så jag får ont i hjärtat.

Varför har jag inte kommit längre? Ska jag ha kommit längre? Jag vet inte. Jag brukar alltid vara sist. Är nog lite sen av mig, det är nog för att jag tycker om att stå ut från mängden. Eller tycker jag verkligen om de? Nej. Inte för att synas utan för att jag inte vill vara som alla andra. Alla andra fick barn/blev gravida förra året så jag väntar nog nått år till haha:P

Nu för tiden väntar man inte tills man har ett stadigt förhållande och det känns inte som att man strävar efter det heller. Jag vill ha kärn famlijen. Det ska inte finnas något annat alternativ. Dvs om jag och johan skaffar barn så kommer vi att vara tillsammans föralltid. Det skulle inte vara helt fel. Jag älskar honom och känner mig halv utan honom.

Längtan blir ibland för stor att hantera. 
Samtidigt som jag vill vänta så vill jag ha det alla andra har. En gosig söt bebis! 
jaja.. det är lite tankar som snurrat i mitt huvud ett tag. 

-

Idag har jag varit i garaget med cia hela dagen. Fixat med 240´n. Annars så har det inte hänt så mycket. Saknar min älskling. Han är i Romme med några vänner och åker skidor. Jag kan inte åka skidor. Jag får följa med nån annan gång. Just nu tittar jag på film och slappar i soffan med datorn och katten:) 

jaja tjoflöjt!

hihi 4 månader idag. shit så fort det har gått! :D

080115 - tackar:)

Nu äntligen kan man slappna av igen:)

Idag ska jag:
Betala räkningar:):)
Plugga några timmar
Åka och handla mat:):)
Till skolan och handla böcker:)

Shit så skönt!
*Skuttar runt på rosa moln*

Johan är underbarast i hela världen! puss på älsklingen!
Toodilouu!

090114 - ÄNTILGEN!

Åh så underbart att kunna slappna av igen! Härligt att få pengar igen. Hoppas dom kommer innan helgen!
Gu så skönt!!!!

Tack snälla CSN!:D

090113 andra skoldagen

Jopp på tisdagar kommer jag att läsa sjukvård. Det blir nog en himla rolig kurs:D *längtar*
Jag vill verkligen bara bli klar med allt pluggande så jag får börja jobba nångång..

Väntar fortfarande på beslut från CSN.
Det var skolan som inte hade skickat in mina betyg, och därför fick jag avslag.
Man tackar. Väntar på fler svar men jag har nog slutat bry mig eg. Jag kan inte göra något åt det.

Hade en jätte läskig dröm inatt eller imorse snarare.. nästan så att jag ville gråta när jag vaknade. Drömmer väldigt mycket nu för tiden. Sen jag träffade johan så kommer jag ihåg mina drömmar som att det verkligen hänt. Det är jobbigt för kännslan efter drömmen sitter kvar hela dagen.. fast man vet att det inte är verkligt så är man arg/ledsen. 

Jaja nu är det dax att göra sig iordning. Ska luncha på skolan med en klasskompis om ett tag:) 

090112 Första skoldagen

Årets första skoldag och allt känns kanon. Det är konstigt. Allt brukar vara snurrigt och lärarna brukar inte ha koll på nånting men idag flyter allt på. Känns som lugnet före stormen typ. Nu har vi precis avslutat våran första "Etik och Livsfrågor" lektion. Det blir nog en rolig kurs.

Jag har inte sovit nå bra inatt. Ville bara somna om. Nån har varit täcktjuv och legat som ett kryss i sängen inatt.. nämner inga namn:P Jaja det blir en tidig kväll tror jag nog. Skönt att inte få några mastodont uppgifter på en gång så man får en mjuk start.

Skriver nog mer sen. Nu är det dax för mat!:)


090110 årets 1a lekdag

Japp nu har årets lekdagar dragit igång. I lördags åkte vi först släde efter traktorn men eftersom det kom fler än vad som fick plats i slädarna efter traktorerna så fick vi ta 4hjulingen och vagnen efter den. Jag hade nog den bästa platsen av alla, dvs tätt bakom älsklingen. Jag fick även köra en bit pga ett pågående snöbollskrig och johans insatser behövdes. Boys will be boys;P Sen va det dax för fika och snögubbebygge. Efter det åkte vi hem. då va det bara att byta om totalt för jag var dyngsur. Efter att alla kommit tillbaka så packade vi ihop oss igen och det bar av till tveta sjön(?) Tror att det hette så iaf. Alla tappra själar, dvs inte jag;P) tog på sig skridskorna och spelade bandy. Dom andra åkte pulka och miniskidor och skridskor efter 4hjulingen på resten av sjön. Senare blev det korvgrillning och utgång i etuna med förfest hos linda och sen vidare till Nybro. Det var ett trevligt ställe.
 

                  

            
Jag var jätte trött, ja.       


Det fanns några läskiga sprikor som frystigen men jag vågade mig inte ut.

    



 Lindas hund Gosi, så himlas söt!! Sover här i johans knä *åååh*


090109

Meddelande från csn:

Dina studieresultat är otillräckliga.                 WHAT?!


Men hur? Det kan inte stämma.
Jag fattar ingenting.
Inget lån.. ingen lön.. Vad gör jag nu?!

090108

Idag har det varit en mycket rolig dag. Fick sms av martina imorse och hon berättade att vi skulle ut och åka pulka och att jag inte fick säga nej så det var bara att låna kängor och termobyxor och hänga med. Försökte få med cia men hon ville icke. tråkis!:P Tvingar med dig nästa gång;)

Jaja vi hade iaf jätte kul! Barnen åkte nästan hela tiden. Att dom orkar.
Vi vuxna njöt av frusna fötter och rinnande näsor haha Nej men kanske dom godaste muffinsarna jag ätit på mycket länge och kaffe *gottgott*

Lillkillen va inbäddad som en björn, se foto, så otroligt söt!!



Tack för en underbar dag!

090107

Jag måste bara säga att jag älskar våran nya kaffemaskin:) (Espressomaskin)

Först när johan och jag prata om den så tyckte jag att det var en onödigt sak. Jag hade ju redan en kaffebryggare och den dög (tyckte jag då). Men gu så fel jag hade. Den här kan ju göra allt! Mums! Härligt med latte till frukostmackan:)
Jaja nog sagt om vårat nya tillskott.

Gårdagens stora ämne-->Att flytta ihop. Att bli sambos.
Vi är ju kära (haha nån som har missat de;P) Nykära än så länge *på rosa moln*

Mina erfarenheter av att bo ihop med någon är inte dom bästa. Det är nog inte så lätt att bo tillsammans med mig *gulp* Stackars johan. Är nog ganska pedant av mig.. vet inte varför men jag tycker att man ska hjälpasåt i hemmet. Självklart! Inga mansgrisar tack. Inte tror jag heller att min älskling skulle va så heller men.. ja alla människor är ju olika. Det krävs en hel del om man ska klara av att bo ihop. Men framför allt så tror jag att kommunikationen är viktig och att man har förståelse att man är två och att man båda har samma mål.. alltså att man vill samma sak.. Men man får ju inte göra det till en för stor grej heller. Det ska ju ske naturligt. 
Vi kom iaf fram till att vi båda tycker att vi har det bra som vi har det nu.
Vill vi vara i stan så är vi hos mig. Vill vi vara på landet så är vi hos honom. Perfekt!
Och jag VILL INTE flytta till nån ny lägenhet. Är trött på de. Vill ha hus. Det är dax.

Mina drömmar
Sen jag var liten har jag velat bo på landet. Det är där jag hör hemma.  
Djur har alltid varit och kommer alltid att vara mitt största intresse. Nog för att det svalnat något under åren så kommer jag alltid känna mig mest hemma i stallet. Dvs Jag vill bo på en gård, ha mitt eget stall, hagar(mark), skog, gäststuga, gärna nära till bad eller varför inte en egen sjö?! (det är ju min DRÖM gård) ;)
Där ska jag iaf bo med min man, mina barn, mina djur.
Dax att börja spara pengar så snart som möjligt.




Min katt Tufflan, 10år

Kyla och värme

Det har varit en väldigt lugn början på året. Vi har njutit av varann, god mat och gott sällskap. 

Nu är det dax att börja träna för medåkersloppet. Jag och johan har gjort ett avtal att vi ska vara med och ta oss runt. Shit. Det ska bli kul att börja träna och bli lite mer fit än vad jag är nu. Va läääänge sen jag sprang, kanske 2 år?!:S Vi får väl se hur det kommer att gå. Jag är ju iaf rökfri nu så det ska väl förhoppningsvis gå lite bättre än förväntat.

Nu ska jag kolla igenom skolgrejerna. Måste börja läsa lite och kolla efter alla böcker jag behöver för sista terminen. Sista terminen.. shit.

jaja dax för lite mer kaffe:)

Ja visst ja. I lördags va vi och hämtade johans föräldrar i kungsör. då visade biltermometern:



- 22 grader  *brrrrr*

Gårdagens "utflykt" till dalarna

Här kommer lite bilder från gårdagens utflykt till dalarna. Med tanke på att bilderna är tagna i typ 90 km i timmen så tycker jag att min mobil kamera är väldigt bra:D

Det va så vackert!:)




     




Och här hemma imorse när vi vaknade:)




Idag är det även älsklingens födelsedag:) Grattis!

2009

Nytt år.
Jag möter det nya året med ett leende på läpparna och känner mig trygg i mig själv.
Nu väntar ett nytt år av kärlek, träning, pluggande, älskande, gråtande, skrattande och en massa underbara stunder. Längtar efter den kommande examen och att få börja jobba igen!

Vi får se vad farmtiden har i sitt sköte åt mig/oss.

Hoppas att det blir som det ska!;)*hihi*

RSS 2.0