Tilda 1 månad

Idag blir Tilda hela 1 månad gammal. Tiden går så fort så jag hinner knappt med! Är helt underbart att få vara mamma till en sån underbar liten tös! Hon är mitt allt!<3



                                     Vårat lillhjärta<3


                                   Jag och Tilda <3

Kärlek vid första ögonkastet<3








Livet som småbarnsförälder

Nu börjar vi få rutin på det hela. Visst händer det oväntade saker som kaskadkräknings nätter, dom är sällsynta men dom existerar. Dagarna bara rusar förbi. Lillskruttan blir 3 veckor idag! 3 veckor.. vart tog dom vägen?:) Besöket på bvc visade att hon nu ökat i vikt - bra *andas ut* Vore konstigt annars för hon äter som en häst;)

Tildas utveckling hittills: Hon har börjat le allt oftare och hon greppar efter saker och håller i. Hon följer även med blicken. Hon börjar vara mer vaken på dagarna. "Mer" betyder ca 1-2 timmar men hon sover i stortsätt hela dagarna vilket är bra så man hinner med att blogga;P Sover, skiter och äter;)

Nu börjar jag längta efter sommaren.. kunna sitta ute och fika, grilla och ta sig en kall öl eller ett iskallt glas vitt.. åh så gott! det ska köpas en liten pool och ett parasoll så lillan oxå kan vara ute:) Nu får det minnsann ta å bli vår på riktigt så att sommaren snart kommer!

På hemma plan är det stora förändringar är på gång.. till det bättre hoppas jag. Men det här fixar vi, du och jag mot världen älskling<3

RSS 2.0