Äntligen!

Nu har jag äntligen tagit tag i mina intressen igen. I lördags morse klädde jag mig i mina finaste kläder jag har hihi dvs ridkläderna;) Och begav mig till stallet. Nervös som attan men ändå vid gott mod. Vallde, hästen, var vid gott humör och inte allt för skitig. Jag borstade, sadlade och tränslade. Shit va det va länge sen jag red. Många många år sen! Sen satt jag upp och swich så vad det som att jag ridit hela tiden. Allt kom tillbaka.

Det gick mycket bra att rida. Nog för att han testade mig hela vägen och "brallade" lite med mig men jag höll mig lugn:) Så nu ska jag, när tiden finns, rida honom åt min kompis några gånger i veckan.


Fina Vallde


Fina Vallde och jag:)

Nu ser jag fram emot fler härliga ridturer och ev en slädtur i vinter:)

Namngivningskalas

Den 11/9 (av alla dagar) så hade vi namngivningskalas för Tilda. Det var en mycket roligt tillställning och det blev lyckat trots att allt inte hanns med. Men vi hade mycket trevligt och hon fick många fina presenter:) Tilda blev trött och sov nästan hela kalset.


Vi dukade på våran inglasade altan

Dukningen

Gästerna

Tårta

Presenter

Älskade lilla vän
så varmt välkommen
med dina ögon och din lilla röst
och du är så otroligt vacker
när du vilar vid mitt bröst
så svårt att förstå
att du kommit för att stanna
att någon som jag fick äran
att bli din mamma ♥ 

Vi älskar dig så, våran dotter Tilda Rakel Degerfeldt.

Gotland

Ja det har hänt mycket sen sist jag bloggade. Tiden har inte funnits och inte lusten heller.. men här kommer lite av det vi pysslat med sen 2 månader tillbaka:)

Vi har varit till Gotland. Johan jobbade några dagar och jag och Tilda roade oss med utflykter till olika stränder och plockade snäckor och stenar. På torsdagen tog vi en riktigt rundtur på gotland. Dom har rikitgt häftigt landskap och mycket att se. Visby är ju otroligt vackert men där var vi förra gången så nu var det landsbyggdens tur:)






Raukar



vackra stränder



oändliga stränder


Tyvärr så blev det vaken nå bilder på mig eller Tilda men vi va där iaf;)

RSS 2.0